Kunstgras Globalgreen levert de beste kwaliteit kunstgrasmatten aan particulier en
bedrijven aan groothandelsprijzen.
We zijn gevestigd te Aalst O.Vlaanderen en leveren ook aan huis.
Bij ons kunt u voor een mooie prijs kwalitatief uitstekend kunstgras kopen en desgewenst
ook laten leggen. We hebben kunstgras voor de tuin, dakterras , balkon ,camping,….
Ons sterke, natuurgetrouw zachte, groen of gekleurde kunstgrastapijt leveren wij direct van de rol per vierkante meter.

Met kunstgras van Gobalgreen heeft u het hele jaar door een mooie groene grasmat, zonder kale of bruine plekken. U hoeft nooit meer te maaien of te sproeien. Kinderen of huisdieren kunnen ravotten zoveel als ze willen, zonder schade aan te richten want ons kunstgras voor tuin is enorm sterk. Kortom het hele jaar plezier voor de hele familie na het aanleggen van onze kunstgrasmatten.

Bij het voorbereiden, installeren en onderhouden van uw nieuwe grastapijt heeft u de juiste kunstgras accessoires nodig. Wilt u precies weten wat u voor uw kunstgrasgazon nodig heeft? Bel of mail ons dan voor een advies op maat en wij maken u een totaalpakket met een duidelijke beschrijving bij voor de doe het zelvers.

Kunstgras in de tuin
Bij ons zijn vele soorten kunstgras voor in de tuin te verkrijgen met de beste ondergrond. Met het uitstekende kunstgazon zowel in groen als in kleur heeft u het hele jaar door een mooie groene grasmat, zonder kale of bruine plekken. U hoeft nooit meer te maaien of te sproeien. Kinderen of huisdieren kunnen ravotten zoveel als ze willen, zonder schade aan te richten want ons kunstgras voor tuin is enorm sterk en geschikt voor je tuin. Kortom het hele jaar plezier voor de hele familie na het aanleggen van onze kunstgrasmatten.

Kunstgras op het balkon of dakterras
Met het beste kunstgras voor balkon of dakterras geeft u het geheel een natuurlijke uitstraling. Wij leveren en plaatsen vele soorten kunststof grasmatten bestemd ook voor deze doeleinden. Zo creëer je ook op bordes en dak terras of daktuin een fraai stukje tapijt tuin. Met het kunstgras kopen en laten leggen is het van belang de juiste drainagematten als ondergrond te kiezen, welke nodig zijn ter behoud en bescherming van het kunstgazon. Wanneer men dit niet doet, is de kans groot dat er schimmels, algen en mos onder gaan groeien wat een vervelende geur kan geven. En dat wilt u natuurlijk graag voorkomen.

Kunstgras op de camping
Steeds meer eigenaren van kampeerterreinen en mensen met een buitenverblijf kiezen voor camping kunstgras omdat hier vanuit de kampeerders steeds meer vraag naar is gekomen de laatste jaren. De kunststof grasmatten worden veel gebruikt op de kampeerplaats zelf, rondom de tenten, vouwwagens en caravans en voor het voetbalveld, speelveld en overige sportvelden. Het grote voordeel hiervan zit hem in het onderhoud en het kunstgazon kan niet meer verdorren bij plaatsing van een caravan, camper of tent. Dat is een enorm voordeel voor de volgende kampeerder. Er hoeft ook nooit meer gemaaid te worden wat veel tijd bespaard en het ziet er verzorgd en natuurgetrouw uit. Daarnaast is het fijn om met blote voeten erop te lopen en het is het hele jaar mooi groen of natuurlijk gekleurd wat wij ook aanbieden. Wij bieden diverse soorten aan welke uitstekend geschikt zijn voor kunstgras op camping gebruik.

Deze accessoires kan je bij ons verkrijgen:
Geotextiel

Lijm per 6 kg

Kunstgraskit in tubes
Zelfklevende lijmband
Kunstgraspinnen

Shockpads